Nyt olisi taas esitellä pari valmistunutta työtä. Ensin elfin colori:sta virkattu jouluruusu huivi. Tykkään kovin, väri on ihana ja muutenkin mukava koko huivi. Lankaa kulutin sen kaksi kerää mitä ostinkin. Pituutta en ole mitannut, mutta hyvin kiertyy kaulan ympäri ja roikkumaankin jää.

989708.jpg

Sitten uusimman Novitan ohjeen mukaan virkattuja kukkia. Niistähän piti tulla kranssi, mutta tälläinen niistä sitten tuli

989703.jpg

Ja toisesta suunnasta

989706.jpg

Valkoinen ja vihreä on novitan huopasta, vaaleanpunainen on loft:a. Loft:a meni 50g, valkoista huopasta meni sen verran mitä kaapissa oli, luultavasti alle 50g ja vihreää hmmm... olisko 30g. Ihan on nää sitten arvioita. Kukkia pallossa on yhteensä 9 ja lehtiä 11. Pohjana pallossa on kaapissa pitkään kieritellyt oasis kuivakukka asetelmiin tarkoitettu pohja. Rautalangalla kiinnittelin nuo, eli tökkäsin läpi (kukkaa sai muotoiltuoa vähän, kun kieputti rautalankaa terälehtien välii).

 

Tänään täytyy kait suunnata mummulaan, kun avoanoppi lupasi kiikuttaa minulle lisää huopuvaa lankaa, kun olivat eilen jossain retkellä. ;)